Verzenden en retourneren

Verzenden

De verkoopprijs van het boek ‘Wolven krijgen geen burn-out’ is inclusief verzending binnen Nederland. Mocht je interesse hebben in het boek, maar niet woonachtig zijn in Nederland, dan sturen we het boek natuurlijk ook graag naar je toe. In dat geval zullen er extra verzendkosten worden gerekend. Neem alsjeblieft eerst contact met ons op, voordat je een bestelling plaatst die naar het buitenland moet worden verzonden. (let op: voor kosten van verzending naar België zie hieronder).

Verzenden naar België

Voor België geldt een meerprijs van € 4,50 wanneer je het boek zonder track en trace, en een meerprijs van €8,50 wanneer je het boek mét track en trace wilt laten verzenden.

We realiseren ons dat het nog een beetje omslachtig is. Daarom zijn we hard bezig de webwinkel zo in te richten dat verzending buiten Nederland ook volledig automatisch gaat. Zo ver zijn we echter nog niet en aangezien wij geen burn-out willen riskeren, is het nu nog even behelpen. We hopen dat je dit begrijpt en zijn ontzettend dankbaar voor je flexibiliteit.

Verzendtermijn

We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk naar je te versturen. Normaliter wordt een bestelling binnen 2 werkdagen naar je verzonden. Mocht dit om welke reden dan ook niet haalbaar blijken, dan brengen we je daarvan op de hoogte.

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Het product bevalt toch niet of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen behouden. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de retourkosten naar SHE-loupe zijn voor eigen rekening. Als je de verpakking hanteert waarin je de bestelling hebt ontvangen, dan zullen de kosten gelijk zijn aan de verzendkosten van de geplaatste bestelling. Raadpleeg voor de actuele tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan SHE-loupe geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en in de originele staat (zonder beschadigingen) retour ontvangen is.

Mocht het product meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kan er een waardevermindering van het product aan je worden doorberekend. Behandel het product dus met zorg en let er op dat deze bij een retour goed verpakt is.